Yeah malam tadi awak reply text saya Amin . Gembira siot walaupun sekejap je kita boleh text kan :'( Hmm berapa lama lagi la awak nak terima saya eh? haih . Weh der aku suka kau laa susah ke nak faham? haa ? Kalau kau tak suka pun kita boleh jadi kawan kan? and kau pun boleh balas text aku kan? tak susah lah bhai , kalau minah tu punya text masuk laju je kau reply kan? hmmm , sedih gilaa . Ey minah tuu ! aku benci kau perempuan sial . Aku perlukan kau (ceh jiwang gila) tak jiwang mana lah weh aku jiwang pun sebab kau . aku nak kau doh . Aku tunggu kau jugak tak kira lah . Thanks to Izaty , Abg , Adik Hanan and semua kawan aku cause bagi semangat kat aku . Hmm aku sayang kau Amin kbai :'(
Thanks sudi baca entry syaza hahaha :p

Tak kenal maka tak cinta dah kenal macam celaka -,- ayat fav aku ni haha . Hi Amin ! Superman aku ke? haha org lain kot punya superman . Weh der gua suka lu der . Harini aku buka wall Jiha Sempoi cehh terkejut doh aku tengok relationship dia haha . Fadhli Ikram? hmm . Semoga bahagia . Esok pukul 8.00 pagi bangun awal . Ya Allah ! asal awal sangat? atototo kena main kompang untuk budak sunat sebab tu bangun awal . Berdarah lagi tangan aku esok haihh -,- (tipu je) bukan berdarah paling teruk pun bengkak kot haha ! Jumpa Amin esok hee lagi sekali doh gua cakap gua suka lu der ( ayat rempit ) tapi aku bukan minah rem lah :p aku nak tengok muka kau puas-2 esok . Jap weh , kalau boleh kan kau jangan jual mahal and jangan ego . Please :'( " Kalau seseorang dah suka kita terima dia dengan seadanya dia " hmm ni ayat dalam internet eh bukan nak perli kau Amin haha -,- Ceyt aku sayang kau doh ! baik aku cakap cepat sebelum aku mati kan :'( kau suka aku ke tak ke yg tu belakang cerita k . Janji aku dah bagitau ! aku nak kau faham je . Ouh selamat malam capital A . Ilysm doh kbai .
Thanks sudi baca entry syaza hahaha :p

Sekejap aku nak nangis :'( hmm . Baru lepas mintak putus dekat my Bruno Mars a.k.a Baqi . Yeah dia sweet sangat ! Dia tak marah apa pun and dia tau aku suka seseorang . Thanks sayang sebab faham perasaan saya . 24 / 11 / 2011 saya akan ingat tarikh ni . 3 bulan lebih kita couple kan? haha :') lama lah tu bagi saya taktau laa bagi awak pulak . Hmm hope awak dapat girl yang lebih okay dari saya k . You are my ex now :'( muah for you sayang . MOHD ZUL AMIN BIN OTHMAN . Saya single dah awak ! hmm saya tunggu awak k . Tak mungkin awak terima saya punya takpa laa :'( Hope awak dapat girl yg lebih okay dari saya . Awak bacakan entry saya yg sebelum ni? saya memang suka awak . Hmm I need you to be my superman :'( saya tak paksa and cukuplah sekadar awak baca apa yg saya tulis ni . I hope you want to be my superman superhero one day . I love you so much hmm :'( kbai .
Thanks sudi baca entry syaza hahaha :p

Awak? hmm setiap malam itew ingat kat awak tau ada kala tu itew sampai nangis ingat awak . Awak tahu tak selama ni saya suka awak? saya tau awak takkan perasan semua tu . Credits for you sayang __________ harus ke saya letak nama dia reader? tak perlu lahh nanti adik dia baca -,- yelah saya letak credits for you Muhd Zul Amin Bin Othman . Saya dah suka awak lama dah cuma saya taktau laa awak perasan ke tak --" haha kita selalu gaduh dalam class tu dah biasa kan? org cakap kalau selalu gaduh nanti bercinta sekarang saya dah jatuh cinta dekat awak . Sekolah pun dah cuti kan? I'll miss the moment with you at school :( Ramai yg minat awak dekat sekolah tu termasuk kawan class kita jugak . Okay saya benci dan saya jealous dengan perempuan ni . Dia selalu cerita pasal awak and dia sanggup menyamar jadi org lain sebab nak text awak . K , saya tak boleh halang perempuan tu cause saya bukan sesiapa bagi awak :'( Hari hari saya tengok awak bila ada latihan kompang and kawan saya selalu ejek saya dengan awak ! saya sukaa sangat awak . Awak pun senyum jugak kan . Saya suka senyuman awak comel sangat sebab ada lesum pipit tuu . Mahal gila lesum pipit tuu hihi :') Haritu ada latihan kompang saya tak terpikir pun nak pakai baju bola haritu and saya pun pakai masa saya keluar rumah tu kan kawan saya jerit diaorang cakap saya berjanji pakai baju sama dengan awak kebetulan masa tu awak pakai baju bola . Kay so sweet sangat sebab kita dua je baju sama kan? hehe . Dekat dalam fb pun kita gaduh jugak kot tapi tak selalu sebab awak jarang tegur saya . Kalau awak tegur pun nak tanya hal sekolah je -.- Kalau saya rindu awak kan mesti saya bukak wall awak walaupun sekejap :( Hmm Izaty selalu bagi semangat dekat saya kalau saya putus asa dengan awak *loveyou Izaty muahh ! Saya text awak and awak tak pernah reply . Asal? teruk ke saya? Takpa saya tak kisah laa semua tu . Awak anggap saya apa sekali pun saya tak kisah . For all reader termasuk lah awak , kalau korang nak cakap saya over sangat dengan mamat ni saya tak kisah sebab saya betul suka dia . Yeah memang saya dah ada boyfie and dia pun ada cakap " kalau dah tak boleh couple dengan saya cakap tau " sebab dia tahu saya sayang awak Amin :'( Thanks for you sayang cause faham saya :* Hope awak baca entry ni and saya tak pandai luahkan perasaan saya dekat awak :( Lastly I just want to say I LOVE YOU SO MUCH SUPERMAN AND YOU ARE MY SUPERMAN FOREVER :') kbai sayang and for all my reader !
Thanks sudi baca entry syaza hahaha :p

Hey awak ! awak sayang saya tak? Awak nak kawan dengan saya tak? Hmm saya sayang awak semua . Harini serious saya rasa tersisih . Org tanya Boyfie mana? saya jawab dia SPM dan saya tak boleh ganggu dia sampai dia habis exam . Saya sayang awak and saya rindu sangat dekat awak sayang :* Abang angkat saya mesti tak sayang saya . Memang laa dua dua kehabisan kredit and abg pun jarang online tapi adk baca status abg asyik pasal kakak angkat abg je :( sumpah adk sedih . If dah tak sayang adik cakap tau . Kawan aku dalam facebook dah beribu ribu tapi sorang pun taknak tegur . Ada laa sikit yg tegur tu pun yang rapat . Hangpa semua tak sayang saya ka? K warning untuk kawan facebook if taknak kawan remove or block saya :( Kbai takda mood sesangat .
Thanks sudi baca entry syaza hahaha :p

Guys ada girlpreng tak? ada ? elehh kita pun ada . Girlpreng kita semua comel sorang nama Izaty , sorang lagi A'an sorang lagi nama Aleen dan sorang lagi nama Echa . Semuanya 4 girlpreng kita :) Nak tengok tak picture diaorang ? nak ? kejap . Sory aku curi gambar korang lepastu aku edit haha buruk gila aku edit :*






First tuu A'an dengan Aniq .
Second tuu Aleen sambil buat peace :)
Yg ketiga tu Izaty dia pakai baju koko :)
Last sekali Echa haha :)
Thanks sudi baca entry syaza hahaha :p

Guyss ! Harini laa hari paling best sekali haha . Gila semangat aku nak tengok bola ! mandi awal awal pakai baju bola pulak tu . Bola start pukul 8.30 kan? haha pukul 6.15 aku ngan a'an semua pegi jalan dulu . Haha perghh tengok ramai budak pakai baju bola semangat betoi diaorang (ramai ke? bape biji je tadi haha) . Balik rumah sempat lagi main bola kejap haha aku bukan reti sangat imbang bola action je -.- lantak ahh kesah apa ! haha . Cehh , duduk depan tv mula channel 103 haha jerit suruh ayah tuka channel 801 ! Start je bola ternampak pulak BONAI indon punya pemain tuu haih geram laa pulak aku tengok . Buat tak peduli je makin lama makin ganas indon main kan tolak tolak pulak tuu ! Eyyy takpa first indon goal memang sakit hati gila ah masa tu aku pun nak putus asa dah tengok pastu makin lama makin lama Malaysia pulak goal ! Aku pun apa lagi GOALLLLLLL ! macam nak pecah rumah haha . Never mind laa muaahhhhh for you asraruddin putra omar :* yeke nama dia eja macamtu? haha . Okayy separuh masa pertama habis then masa kedua pulak ! tengok depan tv tu satu haprak goal pun tak sumbat . Bila dah habis separuh masa kedua tambah lagi masa ! hmm tunggu punya tunggu tunggu takda goal lagi haih --" pastu dyeorang buat penalti first indon punya pemain buat goal tak kesah laa kami pun goal jugak wekkk :p Yg second pulak tak goal yesssssss ! kami goal wekk :p haha dan seterusnya Badrol Bakhtiar buat goal yg last sekali masa tu laa aku jerit sampai sakit tekak aku yeahh ahirnya MALAYSIA menang ! Khairul Fahmi muahhh for you and Muslim Ahmad muahh for you too :* haha . Akhirnya Harimau membaham Garuda ! tahniah MALAYSIA ! we love you all muahh :*


Thanks sudi baca entry syaza hahaha :p

Guys , hihi . Lepas berfacebook aku berblog pulak :) Ehh macam macam status org aku baca ada yg marah sedih macam macam lah ! Wait nak 74 friend request aku tak approve tahu tak? semuanya letak default cartoon , artist . Aku dah tulis dekat info kan? sebelum add baca dulu . Haihh degil betul :) Ada budak ni friends request dia pun dia nak snap masuk fb begitu jugak im dia dengan org semuanya nak masuk fb -.- macam sakai dohh . Okay budak HOT semuanya nak letak kan? haha biarlah facebook kau kan . Okay aku bosan zzzzzzzzzzz kbai :) haha !

Thanks sudi baca entry syaza hahaha :p

Assalamualaikum guys . Lama tak update rindu betoi dengan blog aku ni ! Yeah sch aku ada buat aktiviti baru baru ni . Haritu ustazah ada buat amali solat , setiap wakil tingkatan kena baca Doa Qunut` dan beberapa ayat yg lain . Ada sorang budak ni harus ke aku letak nama dia kat sini? takyah laa . Letak jugak ? okay aku letak . Nama dia DIERA ! haha ustazah panggil dia sebab dia wakil untuk baca . Sebelum dia dipanggil tu dia berborak dengan geng geng dia . So dia macam cuak lah masa kena panggil tuu . Geng dia semuanya senior aku . Okay , dia baca semuanya tak betul aku tengok jelah . Ustazah suruh dia duduk sebab dia tak boleh baca dengan betul . masa dia jalan tu aku pandang laa dia act aku duduk dekat dengan dia punya GENG haha . Ok masa tu dia cakap dekat aku macam ni ' WOI ASAL PANDANG AKU SEPAK SATGI ' haha . Geng dia tanya dia marah siapa pastu dia tunjuk aku . Hihi terkejut aku sebab kak long rempit tunjuk aku ! aku buat taktau jelah . So dia punya geng marah aku tapi diaorg mcm marah dengan pokok haha bodohnya . K , nak jadi kak long pun bertempat laa adik kecik :) DIERA tu baru form1 dah buat bagus :) Hihi kakak respect adik rempit . Lain kali bawak lah geng adik pukul kakak . Kakak suka kena pukul ! persoalannya salah ke aku pandang dia? lepastu dia marah . Dia ingat comel ke aku pandang dia? ahaha -.- hope adik takda dah tahun depan k . hihi kbai :)

Thanks sudi baca entry syaza hahaha :p